Tlačové správy

NOVÁ POSILA V TÍME NA POZÍCII COPYWRITER

CopywriterNový copywriter, pretvorený názov značky, webová stránka s kresleným dizajnom, ale aj iná firemná stratégia a odvážne ciele do budúcna, to je Chiannaway. Značka sa rozhodla expandovať a rozšíriť svoje portfólio o nové služby. Naplnenie nových stanovených cieľov si žiada aj postupné rozširovanie kreatívneho marketingového tímu. Novou posilou tímu na pozícií copywriter je Karina Ledecká.

Copywriter – Karin Ledecká

Karina pôsobila v rôznych regionálnych médiách ako interný tímový člen. Už na základnej a neskôr aj na strednej škole písala texty ako copywriter do študentského časopisu, pravidelne sa zúčastňovala recitačných súťaží. Podieľala sa na moderovaní rôznych školských podujatí a tvorila školské príhovory. Počas svojho pôsobenia na vysokej škole si vyskúšala prácu pred aj za kamerou. Karin bola tiež členkou tímu študentského rádia a televízie. Počas svojej mimoškolskej praxe pôsobila ako redaktorka večerného spravodajstva v regionálnej televízii Košice DNES. Aktívne sa podieľala aj na vzniku slovenského filmu Loli Paradička. Nie je jej cudzie ani moderovanie rôznych verejných a súkromných akcií. Vo voľnom čase sa venuje tancu, maľbe a nedávno rozšírila svoje portfólio aj o ručne robené šperky s motívmi vlastných obrazov.

 

Nová posila tímu copywriterV agentúre je Karina súčasťou kreatívneho tímu, kde sa podieľa na kreatívnej tvorbe jednotlivých kampaní a má na starosti obsahovú správu sociálnych sietí ako copywriter. Zároveň svojimi moderátorskými skúsenosťami pomáha budovať novú mediálnu divíziu agentúry.

Pridaj komentár