Tlačové správy

NOVÉ SMEROVANIE ZNAČKY SO SEBOU PRINÁŠA AJ KOMPLETNÝ REBRANDING A NOVÉ MENO

Brand your business and branding

Rebranding a proces zmeny

Úspechy našich klientov sú aj našimi úspechmi a preto sme sa rozhodli začať rebranding našej agentúry Winext – brand agency, a teda posunúť hodnotu agentúry o úroveň vyššie. Začiatkom roka 2019 agentúra začala prechádzať mnohými internými zmenami a procesmi premeny. Toto úsilie vyústilo do kompletného rebrandingu, ktorý bol predstavený v júli 2019. Značka získala názov Chianna way a s ním aj novú firemnú ideu, kompletne pretvorenú marketingovú stratégiu s novým smerovaním značky a novú webovú stránku s kreslenými grafickými prvkami. Do blízkej budúcnosti sme si nastavili odvážne ciele, ktoré by sme chceli napĺňať krok za krokom. Chystáme sa vstúpiť na nové marketingové trhy v Európskej únie, ale predovšetkým mimo nej a teda na trhy tretích krajín.

Chianna way neustále usilovne pracuje na rozširovaní svojho tímu odborníkov a zanietených kolegov, pričom dbá, predovšetkým na motiváciu a vzdelávanie študentov, ktorí sa v budúcnosti budú chcieť kariérne uberať v smere marketingových a mediálnych odborov. Z tohto dôvodu aktívne spolupracujeme s univerzitami a inými študentskými organizáciami v Prešove.

Hlavným impulzom pre rebranding bolo vnímanie požiadaviek klientov. Značka si uvedomuje, že na to, aby boli biznis plány našich klientov úspešné aj v zahraničí potrebuje mať svoje marketingové riešenia vytvorené komplexne, s dôrazom na maximálnu kvalitu. Kvalitu, ktorá pre ňu bola a aj naďalej ostáva prioritou číslo jeden. Naša fyzická prítomnosť je preto pre dokonalé pochopenie trhu nevyhnutná.

Branding - proces zmeny

Pridaj komentár